FAQ

Waar zijn jullie actief?

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Wateringse Veld (Den Haag). De bijlessen worden op de locatie Fie Carelsenlaan 33 gegeven. Bijles aan huis is ook mogelijk, afhankelijk van de regio.

In welke vakken geven jullie bijles?

Zie de pagina vakken.

Biedt Bijles Wateringse Veld ook groepslessen aan?

Ja, bij Bijles Wateringse Veld worden ook groepslessen aangeboden. Onder het motto ‘Samen leren is leuker’ kunt u bij ons terecht voor-duo bijlessen. Duo-bijlessen zijn er voor leerlingen die samen met een leeftijdsgenootje bijles willen volgen en is onder andere geschikt voor broertjes en zusjes. In de praktijk is veel aanvraag naar duo-bijlessen van leerlingen uit dezelfde klas. De leerlingen volgen dezelfde vakken en kunnen zich aan elkaar optrekken. Er kan altijd, op ieder moment, besloten worden individueel door te gaan. De kosten voor duo-bijlessen bedragen €17,50 per leerling per uur.

Wat houdt een het kennismakingsgesprek in?

Voor aanvang van de eerste (proef)les vind een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek krijgen de docent, leerling(en) en eventueel ouders de gelegenheid elkaar te leren kennen. Er wordt besproken waarom bijles / huiswerkbegeleiding nodig is en wat er van de bijlesdocent verwacht wordt.

Wat zijn de kosten?

Klik hier voor een overzicht van de actuele kosten.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Om u aan te melden bij Bijles Wateringse Veld kunt u contact opnemen via mail: dylan.den.hartog@hotmail.com Verder kunt u ons altijd bellen/sms’en of appen via 06 16286706.

Hoe zit het met afmelden voor een bijles?

Mocht de bijles een keer niet door kunnen gaan hoort de bijlesgever dit het liefst zo vroeg mogelijk. Onze bijlesgevers doen veel moeite om tijd vrij te maken voor de bijlessen en het inplannen en voorbereiden daarvan. Daarom houden wij niet van last-minute afmeldingen. Afmelden dient daarom minimaal 24 uur voor aanvang van de les te gebeuren. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt de helft van de geplande lestijd in rekening te brengen.

Hoe zit het met opzeggen van bijles?

Bij Bijles Wateringse Veld zijn wij flexibel en zit u niet vast aan een pakket of contract. Opzeggen kan daarom op ieder moment.