Over mij

Master student Biomechanical Engineering aan de TU Delft

Na het behalen van mijn VWO- diploma (profiel Natuur en Gezondheid) aan het Wateringse Veld College heeft mijn zus mij in 2013 gevraagd bijles wiskunde te geven. Sindsdien heb ik bijles gegeven aan leerlingen van het VMBO tot het tweetalig-VWO en van brugklassers tot eindexamenklassers. Verder heb ik ervaringen met het geven van huiswerkbegeleiding aan groepen middelbare scholieren en basisscholieren.

Mijn studie Werktuigbouwkunde aan de TU Delft helpt mij enorm in het geven van bijles / studiebegeleiding in de exacte vakken ofwel bètavakken als wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Als middelbare scholier vroeg ik mij vaak af  wat precies het nut was van bepaalde exacte theorie / leerstof. Door mijn studie ben ik steeds meer in gaan zien hoe een bepaalde theorie gebruikt wordt in de praktijk.  Dit geeft mij de mogelijkheid leerlingen te laten begrijpen wat het doel van de theorie is, wat de achterliggende gedachte is en hoe het in de praktijk gebruikt wordt.